acasa despre mine servicii articole anunturi contact

PSIHOTERAPEUT FORMATOR-SUPERVIZOR cu atestat de libera practica, eliberat de Colegiul Psihologilor din Romania in specialitatea Psihoterapie Individuala (A. Adler), pe treapta de specializare PRINCIPAL, forma de atestare: AUTONOM, inscris in Registrul unic al psihologilor cu drept de practica din Romania.

CERTIFICATUL EUROPEAN de PSIHOTERAPEUT eliberat de Asociatia Europeana pentru Psihoterapie, Viena, Austria.

Prezenta in Registrul psihoterapeutilor Federatia Romana de Psihoterapie la sectiunea PSIHOTERAPEUT- FORMATOR CU DREPT DE PRACTICA INDEPENDENTA.

MASTER in Psihologie si Psihoterapie Individuala (A. Adler) - 5 ani.

Programele Scolilor de Vara Adleriene (ICASSI) in Irlanda si Olanda.

 
INSTRUCTOR in cadrul A.P.P.A.R. - cursul de Parenting Cresterea si indrumarea copilului.

Sustin un Curs de formare continua creditat de catre Colegiul Psihologilor din Romania cu 15 credite de formare continua.
Cursul poarta denumirea de ,,Cuplul-Copiii-Familia'' si se afla pe lista programelor de pe siteul colegiului (furnizori de formare continua parte a II). Cursul contine 3 module a cate 16 ore/modulul, total 48 ore.

Afiliata Societatii Nord Americane de Psihoterapie Adleriana (NASAP), Asociatiei Europene de Psihoterapie (EAP), Federatiei Romane de Psihoterapie (FRP), Asociatiei pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania (APPAR), Colegiului Psihologilor din Romania (CPR).

 

 Copyright 2007, Elena Serban. Toate drepturile rezervate. Realizare VECO print